Idrott

Idrott är ett perfekt val för dig som älskar idrott och som skulle vilja ha mer möjlighet att fördjupa dig i olika former av idrott. Välj mellan fyra olika inriktningar.

Idrott – allmän

Tycker du väldigt mycket om idrott och vill utöva blandade idrotter, spel och lekar? I så fall är idrottsprofilen med allmän inriktning något för dig! Här blandas olika aktiviteter med rörelseglädje och gruppens önskemål och intresse i centrum.

Fotboll

Har du en fruktad högerfot? Kanske grym på att rädda bollar? Eller tycker du, som många andra, att fotboll är det roligaste som finns? Välj då denna profil och ge dig själv chansen att tillsammans med andra elever spela och träna fotboll.

Gym

Är du intresserad av gymträning och vill lära dig mer om hur man ska planera och träna på ett effektivt och säkert sätt bland hantlar och maskiner? I samarbete med Råå Puls erbjuder vi dig i åk 8 och åk 9 att nyttja deras lokaler och i mindre grupp få mer kunskap och hjälp med din träning på gymmet.

Padel

Har du också drabbats av den padel-feber som just nu sveper över Sverige? I samarbete med Padel Crew har du möjlighet att få träna och utveckla dina slag och ditt spel ihop med kompisar, men också med inhyrda tränare som är experter inom denna populära racketsport.